Aşk Fm Soruları



Ask fm soruları bir hesap sahibi olan herkesin oldukça eğlenceli anlar geçirmesini sağlayan sorulardan oluşmaktadır. Tanıdığınız veya tanımadığınız birçok insanın size farklı farklı birçok soru sorduğu bu ortam, sorulan soruların istediğinize cevap verebileceğiniz bir ortamdır. Bu ortam sayesinde tanıdığınız veya tanımadığınız insanların sorularına cevap vererek, onların sizi daha iyi tanımasını sağlayabilirsiniz. 

Siz de başka insanlara soru sorarak, onlar hakkında merak ettiğiniz konular hakkında fikir sahibi olabilir, onların özel yaşamları dâhil merak ettiğiniz tüm sorularınızı sorabilirsiniz. Onlar cevaplamak istedikleri takdirde de onlar hakkında bilgi sahibi olmuş olursunuz. Günümüzde birçok insan bu sorular aracılığı ile insanlarla olan iletişimini güçlendirme yolunda adımlar atmaktadır. Ask fm soru sormak için ve merak ettiklerinizi öğrenmek için oldukça iyi bir site durumundadır. Gerçek hayatta soramadığınız, cevaplayamadığınız tüm soruları burada sorabilir ve cevaplayabilirsiniz. İsterseniz anonim olarak soru sorabilir ve kimliğinizi gizleyebilirsiniz. Bu sayede daha rahat bir şekilde soru sorma şansını da elde etmiş olursunuz. Bu olanaklardan yararlanmak için tek yapmanız gereken siteye kayıt olmaktır.

Ask.fm üzerinden sorulan en ilginç soru ve cevaplar

Herkese denemesi için neyi önerirsin? Cvp: ilişkiye girmeyi

Telefonunu en son kim aradı? Cvp: Kimse Aramıyor reis :(

Ask.fm hakkında ne düşünüyon la  Cvp: ask.fm yokken biz şişe çevirip birbirimize soru sorardık lan :D

En sevdiğin öğretmen kimdir ? Cvp:ask.fm de böle soru sorulur mu şimdi ya yalan söylettircen yada öğretmenlerle aramızı bozdurcan:D

En çok nefret ettiğin hayvan hangisi ? Cvp:Eski sevgilim

-Karşı cinste ilk dikkat ettiğin şey nedir?
-Hangi ünlü kişi ile yemek yemek istersiniz.
-İlk paranı nasıl kazandın?
-Herkesin bilmediği neyi biliyorsun



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Copyright 2013 - 2018 ask fm - ask fm kaydol

Haberler Son Dakika Haberleri Haber Siteleri